Љубовни ваучери

300,00 ден

Сет од 6 ваучери што може да ги подарите на саканите, а тие може да ги искористат кога ќе одлучат (или одлучите заеднички).<3

-Предај ми една твоја дневна обврска
-Денес готвам јас
-Избери филм на кино, картите се од мене
-Појадок во кревет
-Пополни ти
-Прошетка по твој избор

Ова е подарок кој може да се сочува и да користи одново и одново, со заеднички договор :)🧸
Димензија на купон: 4,5см х 11,5см

Shopping Cart
Scroll to Top