Здраво!
Јас сум Моника, а ова е еден прозорец низ кој ќе може да ѕирнете во мојот свет. Тука ќе ја најдете мојата продавница – Моки, мојот блог со фотографии и кратки приказни од секојдневието, моите преводи, мојата поезија и сето она што ме прави среќна низ годините. Тој поглед со задоволство го споделувам со вас и ќе ми биде драго доколку направи, барем за момент, да се почувствувате добро. Земете кафе или чај и тргнете ја завесата.Се радувам што сте овде,
од срце,
М.

Shopping Cart
Scroll to Top