Чанта: Пиле

1.500,00 ден

Рачно изработена чанта со илустрација пиле
Материјал: платно американ
Димензии:
31смх30см – без прерамката
17смх15см – надворешен џеб
Важно: Торбата перете ја рачно и нежно
Tашната е цврста, со внатрешна постава, три внатрешени и еден надворешен џеб.
Може да видите како стои на последната фотографија.

Shopping Cart
Scroll to Top