Чанта: Нов ден

800,00 ден

Рачно изработена, илустрирана и практична чанта за преку рамо со две прегради.
Материјал: Кепер
Димензии: 19 x 21 cm (без прерамката)
Препорака: Перете нежно на рака

Shopping Cart
Scroll to Top