Тегла за чување шеќер

500,00 ден

Стаклена, илустрирана тегла за чување шеќер со бамбусов капак
Димензија: 10см х 6см
Доаѓа соодветно спакувана во кутија
Препорака: Мијте нежно и на рака

Shopping Cart
Scroll to Top