Sale!

Табуретка

60,00 ден

Подметач за чаша
Материјал: Форекс
Димензија: 10см x 10см

Совет: За да ви траат подолго и поради деликатноста на материјалот внимавајте да не истурате течности врз подметачите

Shopping Cart
Scroll to Top