Sale!

Стикери: Цветови

250,00 ден

Сет од 12 цветни стикери, водоотпорни и со заштитна фолија
За декорирање на вашите дневници, честитки, пликоа, подароци, предмети
Димензија на стикер: 6см
Стикерите доаѓаат спакувани во рачно изработено мини плико
Димензија на плико: 11см x 8,5см

Shopping Cart
Scroll to Top