Стикери: Утеха

200,00 ден

Сет од 5 стикери со пораки, водоотпорни и со заштитна фолија
Димензија на стикер: 4см

Дали некогаш посакувате магично да ги затворите невидливите рани на тие околу вас? И јас исто.🤎
Тоа за жал не можеме да го направиме, но за среќа можеме да бидеме тука, да сочувствуваме и да се надеваме дека малку помогнеме – со силата на зборовите.

Shopping Cart
Scroll to Top