Стикери: Поштенски марки

200,00 ден

Сет од 5 стикери во форма на поштенски марки, водоотпорни и со заштитна фолија
За декорирање на вашите дневници, честитки, коверти, подароци, предмети
Димензија на стикер: 3см х 3см
Предлог: Комбинирајте со Моки коверт и картичка

Shopping Cart
Scroll to Top