Стикери: Мали победи

150,00 ден

Сет од 5 стикери, водоотпорни и со заштитна фолија
За декорирање на вашите дневници, честитки, пликоа, подароци, лап-топ
Димензија на стикер: 8см

Некогаш ни е потребна само кратка, искрена реченица за да се почувствуваме како победници после тежок и збунувачки период. Да им дадеме валидација на малите победи, зашто во големата слика – ниедна победа не е навистина мала.❤️‍🩹

Што подразбирам под победа? Дозволата што си ја даваме да чувствуваме, да заплачеме, да одмориме, да се помрднеме од место или да се повлечеме кога ќе се помириме дека сме дале сѐ, но некои нешта се поголеми од нас.

Shopping Cart
Scroll to Top