Стикери: Градина

150,00 ден

Сет од 6 стикери, водоотпорни и со заштитна фолија
За декорирање на вашите дневници, честитки, пликоа, подароци, предмети
Димензија на стикер: 3см

Дали познавате некој кој едвај чека да дојде сезоната за садење и кој сонува еден ден да има своја градина? (:🥕
Можеби токму тој би се израдувал на овој сет стикери?🥬

Shopping Cart
Scroll to Top