Sale!

Сет за кафе

Original price was: 1.600,00 ден.Current price is: 1.450,00 ден.

Сет од четири парчиња:

1. Стаклена, илустрирана тегла за чување кафе (10см х 8см) со бамбусов капак, спакуван во соодветна кутија

2. Стаклена, илустрирана тегла за чување шеќер (10см х 6см) со бамбусов капак, спакуван во соодветна кутија

3. Два стаклени, илустрирани филџани за еспресо (80мл) со тацна, спакувани во соодветна кутија

Shopping Cart
Scroll to Top