Sale!

Прозорец

Original price was: 120,00 ден.Current price is: 100,00 ден.

А6 картичка (105мм х 148мм) испечатена на 300 гр. хартија
оригинална илустрација
задната страна има доволно место за сите ваши зборови
предлог: комбинирајте ја со рачно изработен МОКИ коверт

постои и опција за врамување

Shopping Cart
Scroll to Top