Подготовки за пролет

120,00 ден

А6 картичка (10.5см х 14.8см) испечатена на 300 гр. хартија
Оригинална илустрација
Задната страна има доволно место за сите ваши зборови
Предлог: комбинирајте ја со рачно изработен МОКИ коверт

Постои и опција за врамување, разгледајте ги рамките на сајтот

Shopping Cart
Scroll to Top