Новчаниче: Срце

500,00 ден

Рачно изработено илустрирано новчаниче со две прегради.
Материјал: Кепер и Американ платно
Димензии на куќичка (закопчана): 8см х 12см
Димензии на внатрешно џепче: 7см х 8см
Се затвора со копче
Доаѓа соодветно спакувано
Препорака: Перете рачно и нежно

Мини куќичка која е идеална за чување на вашите картички (или за некоја друга ваша намена).
Производот е целосно рачна изработка.

Израдувајте се себе или некој во вашиот живот со кој секогаш се чувствувате како дома.

Совет: Погледнете ги и останатите два модели на сајтот од овој производ и направете сет за луѓето кои ви значат.

Shopping Cart
Scroll to Top