Sale!

Новогодишни етикети за подароци

100,00 ден

Сет од три новогодишни етикети за пакување.
За вашите внимателно избрани подароци да бидат спакувани до најмал детаљ.

Материјал: 300 гр. хартија
Големина на етикета: 5см
Доаѓаат соодветно спакувани

Shopping Cart
Scroll to Top