Несесер: Срце

400,00 ден

Несесер во форма на срце со нежна, цветна илустрација.
Погодно за да ги организирате сите ситници што ви тропкаат по торбите. <3
Материјал: Кепер
Димензија: 23см х 15см
Препорака: Перете нежно и на рака

Производот ќе го добиете внимателно спакуван.

Shopping Cart
Scroll to Top