Несесер: Девојка и грамофон

350,00 ден

Рачно изработен, илустриран несесер.
Димензии: 21см х 16.5см
Препорака: Перете нежно на рака

Напомена:
– Патентите на несесерите се во различна боја (сина, бела, кафена). При нарачка добивате прибор со случаен избор на боја на патент. Доколу ви е важно каква боја е патентот нагласете во делот за коментар при нарачувањето.

Shopping Cart
Scroll to Top