Мини-торбичка: Мојот свет

150,00 ден

Мали памучни торбички со порака за подарок, или за придружба на подарок, како сакате. Што може да ставите во нив? Можеби омилените чоколатца на личноста, или убави камчиња од вашето заедничко патување, или картите што ги зачувавте кога првпат бевте заедно на филм, можеби неколку мали фотографии или едноставно – искрено напишана порака. Навистина, можностите се многубројни, важни се само вниманието и грижата.

Мала илустрирана памучна торбичка за мал подарок и ситни богатства.
Димензија: 11,5см х 10см

Shopping Cart
Scroll to Top