Sale!

Мала торбичка: Мојот мир

Original price was: 500,00 ден.Current price is: 350,00 ден.

Рачно изработена, мала, илустрирана торбичка за организирање
Димензии:  19см х 18см
Материјал: Кепер
Доаѓа соодветно спакувано
Препорака: Перете рачно и нежно

Торбичките се практични за организирање на ситни предмети кои лесно ги губите. Материјалот на изработка е цврст и ќе траат многу долго време.

Shopping Cart
Scroll to Top