Sale!

Лонче: Деца и елка

500,00 ден

Материјал: Емајлирано лонче, 350 мл
Доаѓа спакувано
Препорака: Рачно миење, избегнувајте машина за садови

Мириса на зима! На топол појадок со млеко или чај и на вечер под ќебенце со топло чоколадо.
Емајлирано лонче коe е идеално за да си ги направите и најсекојдневните зимски ритуали посебни.

Shopping Cart
Scroll to Top