Sale!

Лампион

300,00 ден

Материјал: Американ платно исполнето со памук декорирано со украсен златен конец

Лампион со илустрација и порака ,,Колку малку е потребно за среќа”
Лампионот е целосно рачна изработка, доаѓа спакуван како на фотографиите во кутија која има два стикери (внатре и надвор) со порака и може да биде прекрасен подарок кој ќе биде употребуван со години.

Shopping Cart
Scroll to Top