Картичка: Нов дом

120,00 ден

А6 картичка (105мм х 148мм) испечатена на 300 гр. хартија
Оригинална илустрација
Задната страна има доволно место за сите ваши зборови
Предлог: комбинирајте ја со рачно изработен МОКИ коверт

Постои и опција за врамување, разгледајте ги достапните рамки на сајтот

Shopping Cart
Scroll to Top