Вазна: Под цветот4

500,00 ден

Стаклена вазна со илустрација
Висина: 20см
Ширина на отвор: 6.5см
Начин на одржување: Производот не смее да се мие во машина за садови, мијте рачно. Со сунѓерче (со сјај или без) нежно поминете врз површината со илустрацијата, исплакнете и пребришете со сува крпа.

Shopping Cart
Scroll to Top