Има и такви денови

Автор: Моника Стојановска

Издавач: ПОЛИЦА
Жанр: Поезија
Број на страници: 59
Година на издание: 2022

Кон збирката, рецензија:

„Има и такви денови“ – кога поезијата е слатка, но не и само тоа – Андреј Медиќ Лазаревски
Shopping Cart
Scroll to Top