Sale!

Чаша: Горди на тебе

250,00 ден

Стаклена чаша со принт
Доаѓа спакувана во соодветна кутија
Препорака: Рачно миење, избегнувајте машина за садови

Освен што е практичен и корисен подарок, чашката е карактеристична по нејзиниот едноставен, но сладок дизајн. Таа може да биде внимателен подарок за деца, без разлика дали станува збор за почнување со училиште, роденден, или без особена причина. Вистинскиот подарок е испишаната порака која може да создаде спомени и емоции кои ќе траат засекогаш.

Замислете како по неколку години вашите деца ќе ја имаат оваа чаша на полиците и ќе се присеќаат на времето кога заедно со ваша помош ги решавале домашните задачи со неа на работното биро. Вредните подароци не мора да бидат ништо специјално, некогаш е доволна една мала чашка и една искрена порака.

Shopping Cart
Scroll to Top