Тефтер: Пајче

250,00 ден

Димензија: A6 формат (10,5 см x 14,8 см)
50 листови на линии
Материјал на корица: 300 гр. хартија
Доаѓа соодветно спакуван

Shopping Cart
Scroll to Top