Тефтер: Мојот тефтер за рецепти

350,00 ден

Димензија: A5 формат (15,5 см x 12 см)
50 листови на линии
Материјал на корица: 300 гр. хартија
Доаѓа соодветно спакуван

Нема на залиха

Shopping Cart
Scroll to Top