Sale!

Сет: Планер + Календар 2024

Original price was: 1.500,00 ден.Current price is: 750,00 ден.

1. Планер A5 формат (210 мм х 148 мм), тефтерче А7 формат (106 мм x 77 мм)
Корица на планер и тефтерче: 300 гр. мат хартија
Водоотпорни стикери (12 цветови) со заштитна фолија
Ковертот е изработен од паус хартија
Доаѓа соодветно спакуван
_____________________

2. Календар А5 формат (210 мм х 148 мм)
300 гр. мат хартија
Метални бели спирали
Водоотпорни транспарентни стикери
Доаѓа соодветно спакуван

За повеќе детали погледнете ги посебните објави на сајтот за двата производи.

 

Shopping Cart
Scroll to Top