Сет од две чаши: Целосна среќа

650,00 ден

Сет од две илустрирани чаши за вас и за оној кој ја прави вашата среќа целосна.🤎
Чашите доаѓаат спакувани во една кутија со рачка и две прозорчиња.
Забелешка: Овие чаши нема да се продаваат одделно
Препорака: Рачно миење
Една чаша: 300 мл

Shopping Cart
Scroll to Top