Рамка за А5, бела боја, со прозорче

700,00 ден

Рамка со отвор соодветен за принт во А5 формат (14.8см x 21см)
Димензија на рамката: 23см x 28см
*Во цената е вклучена и илустрација по ваш избор
*За да изберете илустрација разгледајте ги А5 принтовите на овој сајт и пишете го името на принтот во полето за коментар кога ќе ја правите нарачката
*Во корпата додадете ја само рамката

Shopping Cart
Scroll to Top