Рамка за А4, дрво боја, вдлабната

700,00 ден

Рамка со отвор соодветен за принт во А4 формат (21см x 29,7см)
Димензија на рамката: 23см x 30см
*Во цената е вклучена и илустрација по ваш избор
*За да изберете илустрација разгледајте ги А4 принтовите на овој сајт и пишете го името на принтот во полето за коментар кога ќе ја правите нарачката
*Во корпата додадете ја само рамката

Shopping Cart
Scroll to Top