Рамка за А6, дрво-бела боја

350,00 ден

Рамка со отвор соодветен за илустрација/картичка во А6 формат (10.5см x 14.8см)
Димензија на рамката: 11.5см x 16.5см
*Во цената е вклучена и илустрација по ваш избор
*За да изберете илустрација разгледајте ги А6 картичките на овој сајт и пишете го името на картичката во полето за коментар кога ќе ја правите нарачката
*Во корпата додадете ја само рамката

Shopping Cart
Scroll to Top