Привезок: Безбедно место

330,00 ден

Рачно изработени меки привезоци, полнети со памук, во форма на срце со порака.
Одберете си го оној привезок со порака која вистински ја чувствувате и сакате да ја пренесете некому. <3
Димензија: 7см х 7см

Shopping Cart
Scroll to Top