Прибор (и повеќе од тоа)

500,00 ден

Рачно изработен илустриран прибор/несесер (во цилиндрична форма) за чување на вашите алатки за пишување/цртање, но и за други намени.
Приборот е од материјал налик мушама и однатре е поставен, се затвора со патент.
Препорака: Чистете нежно и на рака

Нема на залиха

Напомена:
– Дезенот варира од парче на парче во однос на поставеноста на цртежите
– Патентите на приборите се во различна боја (светло-розова, маслинеста, бела, кафена). При нарачка добивате прибор со случаен избор на боја на патент. Доколу ви е важно каква боја е патентот нагласете во делот за коментар при нарачувањето.

Shopping Cart
Scroll to Top