Sale!

Календар 2024

300,00 ден

Календар А5 формат (210мм х 148мм)
300 гр. мат хартија
Метални бели спирали
Водоотпорни транспарентни стикери
Доаѓа спакуван како на последната фотографија

И ете, официјално дојде времето за традиционалниот илустриран календар!
Овој календар го правам веќе четврта година по ред и секогаш наидува на многу позитивни реакции, па се надевам дека така ќе биде и оваа година.

Календарот е погоден за да стои на вашето биро, има мала илустрација за секој месец во долниот десен агол (нацртана во 2023 година✏️) и со него доаѓаат многу транспарентни, самолепливи крукчиња за обележување на важните дати.

Календарот има доволно место за запишување белешки секој ден во месецот.

Shopping Cart
Scroll to Top