Новогодишни производи

Мај во слики и зборови

Малку доцнам со новиот месечен блог, но навистина немав услови да седнам и да го напишам на раат и без притисок. Прво и основно навистина

Read More »

Април во слики и зборови

Април…горчлив и сладок, тежок и убав, со поздравувања, со збогувања.Не сакам да признаам дека годинава не ми тргна од рака, ама тоа е така. Секако

Read More »

Март во слики и зборови

Март некако ми помина без да осетам. Се провлече, донесе цвеќиња, донесе промени, донесе лекции и си отиде. Тоа го размислував пред да седнам и

Read More »

Февруари во слики и зборови

Мора да признам, февруари беше многу тежок. Одамна не сум имала месец со толку предизвици и одамна не сум била толку многу тажна во ред

Read More »

Водич за Денот на љубовта

Се разбира дека секој ден е ден на вљубените или на љубовта (во целата нејзина широка смисла). Но, секој февруари посветувам посебно многу внимание и

Read More »
Shopping Cart
Scroll to Top